dinsdag 15 juni t/m vrijdag 18 juni 2021

FIETS VIERDAAGSE

MARKELO

Gezien de maatregelen en ontwikkelingen rond het coronavirus ziet Stichting Wielersport Markelo (SWM) zich genoodzaakt twee van haar evenementen gepland in juni 2020 af te gelasten.
Dit geldt voor zowel de wielerronde, gepland op vrijdag 12 juni, als voor de fietsvierdaagse. De 40e editie van deze fietsvierdaagse stond op de agenda van 16 tot en met 19 juni 2020.
Dit is een teleurstellende beslissing maar de prioriteit ligt bij de gezondheid van ons allen.

De Markelose fietsvierdaagse wordt georganiseerd in de 3e week van juni. De 40e editie wordt gehouden van dinsdag 15 juni tot en met vrijdag 18 juni 2021.
Per dag wordt gefietst op basis van een bepijlde route en een duidelijke routebeschrijving. De routes voeren door prachtige en afwisselende natuurgebieden in Markelo en omgeving.
Startpunt is bij zalencentrum de Haverkamp aan de Stationsstraat te Markelo. Ook dit jaar weer de mogelijkheid om te kiezen tussen routes van 30, 45 of 60 kilometer. Elke dag een andere route in de omgeving van het Machtig Mooie Markelo.

Dit met twee NTFU sterren gewaardeerde fietsevenement wordt georganiseerd door Stichting Wielersport Markelo in samenwerking met DMD Events, waarmee ook bij het jaarlijkse Wielerpop evenement wordt samengewerkt.

Tot ziens bij de Markelose fietsvierdaagse!

INSCHRIJVEN
Schrijft u zich nu in voor de Fietsvierdaagse Markelo...
INSCHRIJVEN

Fietsvierdaagse Markelo wordt mede mogelijk gemaakt door onze

sponsors en partners