dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juni 2023

FIETS VIERDAAGSE

MARKELO

Fietsvierdaagse Markelo: 20 t/m 23 juni 2023


De Stichting Wielersport Markelo (SWM) heeft in de wijde omtrek een mooie naam opgebouwd met de fietsvierdaagse die jaarlijks georganiseerd wordt. De fietsroutes leiden de deelnemers door het prachtige heuvellandschap van Markelo, Twente, Salland en de Achterhoek en is door de NTFU met 2 sterren gewaardeerd.

De Markelose fietsvierdaagse start jaarlijks op de 3e dinsdag in juni. De 41e editie wordt gehouden van dinsdag 20 juni tot en met vrijdag 23 juni 2023.
Per dag wordt gefietst op basis van een bepijlde route en een duidelijke routebeschrijving. De routes voeren door prachtige en afwisselende natuurgebieden in Markelo en omgeving.
Startpunt is vanaf het Kaasplein in Markelo (tegenover het Wapen van Markelo, Grotestraat 1 te Markelo).
Ook dit jaar weer de mogelijkheid om te kiezen tussen routes van 30, 45 of 60 kilometer.
Elke dag een andere route in de omgeving van het Machtig Mooie Markelo. Nadere informatie voor deelnemers van de fietsvierdaagse treft u aan op deze website onder deelnemersinformatie (link)

.

Dit met twee NTFU sterren gewaardeerde fietsevenement wordt georganiseerd door Stichting Wielersport Markelo in samenwerking met DMD Events, waarmee ook bij het jaarlijkse Wielerpop evenement wordt samengewerkt.

Tot ziens bij de Markelose fietsvierdaagse!

Inschrijving fietsvierdaagse Markelo

INSCHRIJVEN
Schrijft u zich nu in voor de Fietsvierdaagse Markelo zonder direct bij deze inschrijving te hoeven betalen...
INSCHRIJVEN

Hoofdsponsors fietsvierdaagse Markelo:

Fietsvierdaagse Markelo wordt mede mogelijk gemaakt door onze

sponsors en partners