Noteer datum in agenda:
Zondag 22-12-2024
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Zondag 22 DECEMBER 2024

ATB-GRAVEL

KERST

TOERTOCHT MARKELO

Op de zondag voor Kerstmis (in 2024 op 22 december) staat traditioneel de ATB-toertocht voor elke wielerliefhebber op het programma. Deze tocht wordt georganiseerd door Stichting Wielersport Markelo.

Er kan gestart worden tussen 09.00 uur en 10.00 uur vanaf De Haverkamp, Stationsstraat 28, Markelo. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van scan&go.
NTFU en Fietsplus leden betalen € 5,00 per persoon,
niet-NTFU leden betalen € 7,00 per persoon
(betalen met pin is mogelijk).

Ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je gratis mee doen.
Een helm dragen is verplicht.

Voor ATB kan gekozen worden tussen de  afstanden; 35 en 50 km.
Daarnaast is er dit jaar ook een graveltocht van 70 km uitgezet.

De routes zijn gevarieerd en leiden de deelnemers door de mooie natuur van Markelo. Ze bevatten verrassende paden waar normaal niet gefietst mag worden.
De ATB-route is aangegeven met pijlen. De graveltocht is uitgezet als GPX route (dus niet bepijld). De download van de gravel GPX 2023 staat hier (download van 2024 volgt): DOWNLOAD GRAVEL GPX 

Onderweg is er een pauzepunt ingericht waar de deelnemers hun energieniveau weer op pijl kunnen brengen en kleine reparaties aan de fiets kunnen laten verrichten.

Bij de finish is een hogedrukspuit aanwezig om de fiets af te spuiten. Tevens is er een douchegelegenheid aanwezig.

Net als vorige jaren kun je na afloop jouw prestatie evalueren onder het genot van gezellige muziek, een hapje en drankje waarbij er ook weer een kerstverloting zal plaatsvinden.